Ofte stilte spørsmål

Vi hører ofte disse spørsmålene angående behandlinger

Det avhenger av hvilken tjeneste du skal bestille time til. En vanlig undersøkelse med rens og røntgenbilder hos oss koster 1490,- Se våre priser her.

Barn kan gjerne bevege litt på løse tenner for å få dem ut, men det er ikke nødvendig. Dersom det er plager forbundet med løse tenner, kan vi fjerne dem. Vi setter da litt bedøvelse og fjerner tannen.

Dette varierer etter hvor presist det er mulig å sette bedøvelsen, hvor du har fått bedøvelse, hvor mye og hvilken type bedøvelse du har fått. Det kan variere fra en halvtime til flere timer.

Vi anbefaler at du bleker tennene i samråd med en tannlege. Det er mange produkter på markedet og det er viktig å få undersøkt tennene før du starter prosessen. Velger du å bleke tennene hos oss er du sikret en trygg og effektiv behandling. Vi anbefaler hjemmebleking fremfor klinikkbleking. Denne behandlingen er mer skånsom og varer lengre.

De første to dagene er det vanlig med litt blødning etter trekking av tann. Du kan legge press på såret ved å bite på en kompress i 20 – 30 min, for å stoppe blødningen.

Normalt sett kan du spise rett etter behandlingen, da vi bruker et fyllingsmateriale som er lysherdet. Det vil si at fyllingen er ferdig herdet i det du går ut etter behandling. Vi anbefaler dog at du venter litt dersom du har fått bedøvelse da det kan være lett å bite seg selv i tungen eller kinn.

Det avhenger av hvilken tann du skal trekke. Ved fjerning av visdomstenner setter vi en vanlig bedøvelse og fjerner tannen. Dette tar som regel mellom 15-30 minutter.

Dette varierer avhengig av hvilken type krone man velger. Prisene hos oss er:

Støpt konus eller rotkappe inkl. stift: 3 400,-

Helkrone uten stift i porselen/metall: 7 400,-

Implantatbasert krone/pilar i bro inkl.dist: 13 500,-

Tannbleking hos oss koster:

Bleking av tenner, 1 kjeve: 3 000,-

Bleking av tenner i begge kjever: 4 500,-

Pris avhenger av hvilken behandling du velger.
Invisalign inkl ClinCheck (19 000 kr- 61 000 kr)
Clear Correct (14 000 kr – 56 000 kr)
Se alle våre priser her.

Når nerven i en tann er skadet eller død som følge av en bakterieinfeksjon eller traume må tannen rotfylles for å kunne reddes. En rotfylling består i å rense bort nerven og bakterier i roten/røttene. Behandlingen gjøres som regel i to omganger da man skal gå med et bakteriedrepende innleggsmiddel i ca. tre uker før tannen rotfylles med et bakterietett materiale.