Clear Correct

Hva er Clear Correct

Clear Correct er en form for usynlig tannregulering. Clear Correct gir samme effekt som ved vanlig tannregulering, eneste forskjellen er at den ikke er synlig! Clear Correct er et ypperlig alternativ til voksne personer som ønsker å rette på tennene uten vanlig synlig regulering. Produktet kan også brukes til barn og ungdom.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om du har noen spørsmål om produktet.

Fordeler med Clear Correct

Du kan ett fjerne reguleringer ved måltider og tannpuss. Dette gjør at du kan fortsette å spise akkurat hva du vil! Reguleringen forhindrer deg ikke i tannpussen, og du kan enkelt komme til mellom alle tennene med tanntråd. Reguleringen er også sammenlignet med tradisjonell regulering mer komfortabel, du slipper ubehagelige sår og blemmer på innsiden av munnen.

Hvordan fungerer Clear Correct?

Vi starter prosessen med en konsultasjon for å bestemme hvilken pakke/løsning som passer for deg:

  • Clear Correct Limited 6 behandlinger: Denne behandlingen består av 6 sett med Clear Correct og gleder for folk med mindre kompliserte tilfeller.
  • Clear Correct Limited 12 behandlinger: Denne behandlingen består av 12 sett med Clear Correct
  • Clear Correct Unlimited: Denne behandlingen består av ubegrenset antall Clear Correct. Dette gjelder for personer med mer komplekse tilfeller.

Etter konsultasjonen starter prosessen. Vi tar en undersøkelse av tennene dine og produserer en regulering tilpasset deg. Denne skal brukes 22 timer til dagen (tas ut ved inntak av mat og ikke klar væske). Hvor lenge du skal bruke reguleringen avhenger av kompleksitet av problemet og ønsket resultat. Vi har jevnlig oppfølging gjennom prosessen for å tilpasse reguleringen.

Oppnå et perfekt smil med rette tenner! Clear Correct gir dokumentert effekt og passer til deg som sliter med overbitt, underbitt, kryssbitt eller trang/mye plass mellom tennene.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Ta kontakt med oss i dag, og en av våre dyktige tannleger hjelper deg!