Tannbleking

Tannbleking

Klinikken benytter seg av hjemmebleking. Vi tar avtrykk av tennene dine og lager individuelle tilpassede blekeskinner. Blekeskinnene samt blekemiddel får du med deg hjem og du bleker tennene om natten når du sover. Man bleker tennene i ca. 7-14 netter til ønsket resultat er oppnådd. Blekeskinnene kan tas vare på dersom man ønsker å «friske opp» fargen i fremtiden.

Hva er tannbleking?

Bleking av tenner skjer ved en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. I de fleste tilfeller brukes hydrogenperoksid, et vannstoff som blekemiddel. Effekten av behandlingen varierer fra person til person. Grunnen til misfarging på tennene kan være en faktor som bestemmer hvorvidt blekingen gir effekt. Du kan spørre oss om forventet resultat av behandlingen, så tar vi en undersøkelse av tennene dine og finner behandlingen som passer deg.

Blek tennene hos tannlegen

Vi anbefaler at du bleker tennene i samråd med en tannlege. Det er mange produkter på markedet og det er viktig å få undersøkt tennene før du starter prosessen. Velger du å bleke tennene hos oss er du sikret en trygg og effektiv behandling. Vi benytter oss av hjemmebleking. Det vil si at vi lager lager en individuelt tilpasset blekeskinne som du bruker i et tidsrom på 7-14 dager.

Bivirkninger av tannbleking

Tannbleking er trygt dersom du utfører behandlingen i samråd med en tannlege og følger våre anbefalinger. I noen tilfelle kan du oppleve ising i tennene, dette kan komme av at blekemiddelet siver inn i hull i tennene. Dersom isningen ikke gir seg, kan vi vurdere å pause eller avslutte behandlingen.

Tannsmykke

Tannsmykker har blitt en populær måte å fremheve flotte smil. Smykker gir ingen skader på tennene og kan fjernes uten spor. Tannsmykket festes til en tann med spesiallim som herdes. Et tannsmykke kan sitte på i flere år. Dersom det allikevel skulle falle av innen 3 måneder, så setter vi på et nytt gratis for deg.