Invisalign

Hva er Invisalign

Invisalign er et gjennomsiktig alternativ til regulering. Den utfører samme arbeid som en vanlig regulering. Den eneste forskjellen er et den ikke er synlig! Invisalign er verdens mest avanserte gjennomsiktige reguleringssystem, utviklet for å gi deg den fremgangen du ønsker. Produktet er klinisk bevist å være effektivt og kan behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer. Invisalign hjelper mot underbitt, åpent bitt, tanntrengsel, kryssbitt og mye mer.

Kontakt oss

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign er en gjennomsiktig skinne. Skinnene er litt for små for dine tenner og vil på den måten sakte dytte tennene dine på plass. Etter en stund vil tennene dine passe godt i skinnene. Deretter bytter du til nye skinner som også er litt for små for tennene dine. Slik fortsetter du til tennene står som du ønsker. Når dette arbeidet er gjort starter fasen med å forsikre seg om at tennene holder seg slik. Da har du to alternativer; en metalltråd som limes på baksiden av tennene eller en skinne. Skinnen ligner den du allerede har brukt. Forskjellen er at disse skinnene brukes mindre og mindre. Til slutt skal skinnen kun brukes noen netter i uken.

Reguleringen er uttakbar

Invisalign er uttakbar, noe som gjør at du kan fortsette å spise hva du vil og lett komme til med både tannkost og tanntråd. Produktet er designet for at du skal kunne gjøre det samme som vanlig både med og uten regulering. Invisalign-reguleringer er tilpasset nøyaktig til din tannkjøttlinje. Dette gjør den komfortabelt å gå med og gjør det lettere for deg å ha den på de anbefalte 22 timene i døgnet.

Kontakt oss

Invisalign sertifiserte-tannleger

Vi har Invisalign-sertifiserte tannleger som står klare til å hjelpe deg å få smilet du alltid har drømt om!
Lær mer ved å se videoen til høyre eller kontakt oss for en hyggelig samtale.

Bestill time