Hos Hinna Tannlegesenter i Stavanger tilpasser vi en usynlig tannregulering, som passer perfekt til tannstillingen din. Du kan velge mellom de to behandlingene Clear Correct og invisalign. Dette er to ulike typer tannreguleringer som korrigerer smilet ved hjelp av en tynn plastskinne.

For at tannreguleringen skal ha god effekt, må du bruke den i 22 timer i døgnet. Dette tilsier at du kan ta den av når du skal pusse tennene, spise og drikke. En usynlig tannregulering passer derfor perfekt for deg som har en aktiv livsstil. Ta gjerne kontakt med din tannlege i Stavanger for ytterligere informasjon om denne tannbehandlingen.

Flere fordeler med usynlig tannregulering

En av fordelene med å bruke en usynlig tannregulering, er at den ikke synes mens den er i bruk. Du kan ta den av når du selv ønsker, uten å ødelegge virkningen av tannkorrigeringen. Både Clear Correct og Invisalign fungerer ved bruk av en plastskinne, som er tilpasset din tannstilling.

Tannreguleringen fungerer like godt som den klassiske tannreguleringen i metall. Dette er derfor en tannregulering som er både komfortabel og praktisk i bruk. Du kan korrigere både underbitt, overbitt, kryssbitt og avstand mellom tennene.

Hvordan fungerer usynlig tannregulering?

Din tannlege i Stavanger tilpasser behandlingen

Før du kan begynne å bruke den usynlige tannreguleringerne må vi foreta en vurdering av hvilken behandling som passer best for deg. Når denne vurderingen er utført vil vi gi deg en behandlingsplan, som omfatter både tidsramme og prisoverslag.

Når du har godkjent behandlingsplanen vil vi utarbeide en gjennomsiktig plastskinne til deg. Denne plastskinnen er utviklet med utgangspunkt i et avtrykk, som er tatt av tannstillingen din. Deretter får du tilgang til plastskinnen som skal brukes i minst 22 timer i døgnet.

En effektiv og komfortabel tannregulering

En usynlig tannregulering er en komfortabel løsning for deg med en aktiv livsstil. Du kan bruke den uten at den er synlig på jobb og i andre sosiale sammenhenger. Den gjennomsiktige plastskinnen sitter godt på tennene mens den er i bruk.

En av fordelene med usynlig tannregulering er at du unngår både blemmer og sår i munnen. Du kan ta ut plastskinnen når du skal pusse tennene og bruke tanntråd. Både Clear Correct og Invisalign korrigerer tannstillingen effektivt, slik at du oppnår et penere smil.

Vi følger deg gjennom hele behandlingen

Din tannlege i Stavanger hjelper deg med å korrigere tannstillingen, ved bruk av en gjennomsiktig plastskinne. Denne plastskinnen er et bedre alternativ enn den klassiske metallreguleringen. Du får et penere smil ved å bare bruke den usynlige tannreguleringen i minimum 22 timer i døgnet.

FAQ

Hva er fordelen med å bruke en usynlig tannregulering?

Den viktigste fordelen med å bruke en usynlig tannregulering, er at den ikke er synlig på tennene. Den gjennomsiktige plastskinnen kan tas om du skal spise, drikke eller pusse tennene.

Hvilke typer usynlig tannreguleringer tilbyr Hinna Tannlegesenter?

Hos Hinna Tannlegesenter kan du velge å bruke Invisalign eller Clear Correct, som tilsier bruk av en gjennomsiktig plastskinne.

Hvordan foregår behandlingen med usynlig tannregulering?

Før du kan begynne med usynlig tannregulering må vi ta et avtrykk av tannstillingen din. Deretter vil det bli tilpasset en gjennomsiktig plastskinne, som skal brukes av deg i minimum 22 timer i døgnet.