Hos Hinna Tannlegesenter i Stavanger tilpasser vi en usynlig tannregulering, som passer perfekt til tannstillingen din. Du kan velge mellom de to behandlingene Clear Correct og Invisalign. Dette er to ulike typer tannreguleringer som korrigerer smilet ved hjelp av en tynn plastskinne. For at tannreguleringen skal ha god effekt, må du bruke den så mye som mulig i løpet av hele døgnet. Som oftest anbefaler vi at du har den på rundt 22 timer i døgnet, som tilsier at du kan ta den av når du skal pusse tennene, spise og drikke. En usynlig tannregulering passer derfor perfekt for deg som har en aktiv livsstil og som har lyst på et penere smil, uten den tradisjonelle metall-reguleringen.

Flere fordeler med usynlig tannregulering

En av fordelene med å bruke en usynlig tannregulering, er at den ikke synes mens den er i bruk. Du kan ta den av når du selv ønsker, uten å ødelegge virkningen av tannkorrigeringen. Både Clear Correct og Invisalign fungerer ved bruk av en plastskinne, som er tilpasset din tannstilling. Tannreguleringen fungerer like godt som den klassiske tannreguleringen i metall. Dette er derfor en tannregulering som er både komfortabel og praktisk i bruk. Du kan korrigere både underbitt, overbitt, kryssbitt og avstand mellom tennene.

Begge systemene har mange likheter, ved at de begge er avtagbare og usynlige skinner – men de er produsert i forskjellige plast-materialer, slik at det er noen forskjeller i form av kostnad, varighet av behandling og behovet ditt.  Dette er noe tannlegen gjerne tar opp under konsultasjonen, slik at du kan velge den formen for usynlig tannregulering som passer best for deg. Hvordan fungerer usynlig tannregulering?

Din tannlege i Stavanger tilpasser behandlingen

Før du kan begynne å bruke den usynlige tannreguleringerne må vi foreta en vurdering av hvilken behandling som passer best for deg. Når denne vurderingen er utført vil vi gi deg en behandlingsplan, som omfatter både tidsramme og prisoverslag. Når du har godkjent behandlingsplanen vil vi gjennomføre et digitalt avtrykk av tennene dine ved hjelp av interoral skanning, som produserer en 3D-modell av tennene dine. Ut fra denne bruker vi en programvare som planlegger tannbevegelsene dine, trinn for trinn, slik at vi får en oversikt over startposisjonen til den ønskede sluttposisjonen. Det er også fra denne scanningen at vi produserer plastskinnene dine, og resultatet er derfor en tett tilpasset, gjennomsiktig skinne som brukes for å flytte tennene mot den ønskede posisjonen. 

En effektiv og komfortabel tannregulering

En usynlig tannregulering er en komfortabel løsning for deg med en aktiv livsstil. Du kan bruke den uten at den er synlig på jobb og i andre sosiale sammenhenger. Den gjennomsiktige plastskinnen sitter godt på tennene mens den er i bruk. En av fordelene med usynlig tannregulering er at du unngår både blemmer og sår i munnen. Du kan ta ut plastskinnen når du skal pusse tennene og bruke tanntråd. Både Clear Correct og Invisalign korrigerer tannstillingen effektivt, slik at du oppnår et penere smil.

Vi følger deg gjennom hele behandlingen

Din tannlege i Stavanger hjelper deg med å korrigere tannstillingen, ved bruk av en gjennomsiktig plastskinne. Vi har god erfaring med denne behandlingen, slik at du alltid skal føle deg trygg, ivaretatt og fornøyd. Har du spørsmål om hvordan vi kan hjelpe deg mot et penere smil? Ta kontakt med oss her, slik at vi kan høre mer om dine behov og spørsmål rundt dette. Ønsker du å komme raskere i kontakt med oss er du alltid hjertelig velkommen til å ringe eller å skrive en e-post. 

FAQ

Hva er fordelen med å bruke en usynlig tannregulering?

Den viktigste fordelen med å bruke en usynlig tannregulering, er at den ikke er synlig på tennene. Den gjennomsiktige plastskinnen kan tas om du skal spise, drikke eller pusse tennene.

Hvilke typer usynlig tannreguleringer tilbyr Hinna Tannlegesenter?

Hos Hinna Tannlegesenter kan du velge å bruke Invisalign eller Clear Correct, som tilsier bruk av en gjennomsiktig plastskinne.

Hvordan foregår behandlingen med usynlig tannregulering?

Før du kan begynne med usynlig tannregulering må vi ta et avtrykk av tannstillingen din. Deretter vil det bli tilpasset en gjennomsiktig plastskinne, som skal brukes av deg i minimum 22 timer i døgnet.