Hos Hinna Tannlegesenter tilpasser vi blekeskinnene, slik at du kan bleke tennene hjemme. Da tar det bare 7 til 14 dager før du oppnår et tilfredsstillende resultat. Du kan bruke blekeskinnene ved en senere anledning om du ønsker det.

En av fordelene med tannbleking er at du kan bleke tennene om natten. Du slipper derfor å bruke blekeskinnene på dagtid. I løpet av denne prosessen får du tett oppfølging av en tannpleier eller tannlege. Hvis du opplever ubehag, vil du få videre oppfølging med en gang.

Vi tilpasser din individuelle blekeskinne

Hvis du ønsker å bleke tennene dine anbefaler vi at du bestiller en time hos Hinna Tannlegesenter. Deretter vil vi tilpasse en behandling med hjemmebleking for deg. Denne behandlingen går ut på at du får med deg både blekeskinner og blekemiddel hjem, slik at du kan bleke tennene mens du sover.

Blekeskinnene lages ved bruk av avtrykket som vi tar av tennene dine. Dette avtrykket gjør det mulig å tilpasse to blekeskinner, som passer perfekt til tannstillingen din. Slik sørger vi for at blekemiddelet kommer til overalt på tennenes overflate.

Tannlegesenteret Hinna: Hvordan foregår tannblekingen hos oss?

Fjern misfargingen hjemme

En av fordelene er at du kan utføre tannblekingen hjemme mens du sover. Du slipper derfor å bruke blekeskinnene på dagtid og kan fortsette å leve som normalt i hverdagen. Dette er en fordel for deg som lever et aktivt hverdagsliv.

Du vil se resultater etter bare 7 dagers bruk av hjemmeblekingen. De fleste opplever å oppnå et optimalt resultat etter en periode på 7 til 14 dager. Det kjemiske virkestoffet renser tennenes overflate både effektivt og skånsomt.

Flere grunner til misfarging på tennene

Det kan være flere grunner til at tennene dine har blitt misfarget over tid. Tennene blir vanligvis gradvis misfarget etter hvert som du bil eldre. Du kan imidlertid motvirke denne misfargingen ved å unngå både kaffe, røyk og enkelte medisiner.

Når misfargingen allerede har skjedd er det som regel mulig å rette opp i fargen, slik at du får tilbake det hvite smilet ditt. Virkningen av tannblekingen kommer an på om misfargingen er overfladisk eller om den sitter dypere i tennenes overflate.

Vi finner riktig behandling for dine tenner

Det anbefales at du kontakter en tannlege før du begynner med hjemmebleking av tennene. Hos Hinna Tannlegesenter finner vi raskt frem til en behandling som passer for dine tenner. Vi ser til at tannblekingen ikke skader tannoverflaten, slik at du raskt får tilbake det hvite smilet ditt.

FAQ

Hva må gjøres før tannblekingen kan starte?

Før du kan begynne å bleke tennene må vi ta et avtrykk av tennene dine. Deretter tilpasser vi blekeskinnene slik at de passer perfekt for din tannstilling.

Hvor lenge må tannblekeskinnene brukes?

For at resultatet skal bli optimalt må du vanligvis bruke tannblekeskinnene i 7 til 14 dager.

Hvordan fungerer tannblekingen?

Du får både blekeskinner og tannblekemiddel med deg hjem. Deretter bruker du tannblekeskinnene hver natt, til du oppnår ønsket resultat.